OVER ONS

Wie en wat is Ölafson?

NEDERLANDSE FABRIKANT

Ölafson is hét hoog laag boxspring merk van Leefcomfort. Leefcomfort, in Hoevelaken, is reeds in 1995 opgericht en gespecialiseerd in levenscomfort verhogende producten waaronder relaxfauteuils, exact op maat gemaakt en hooglaag bedden.

Aangezien hoog laag bedden of verpleegbedden vaak een stigmatiserend uiterlijk hebben, "een ziekenhuisachtige uitstraling", is er vanaf het begin gekozen voor een gestoffeerd hooglaagbed. Dit geeft een huiselijke uitstraling en men heeft toch alle functionaliteiten van een hooglaag bed.

Al vrij snel is er een tweepersoons hoog laag boxspring ontwikkeld. Tot dat moment bestonden er geen tweepersoons hoog laag bedden en de ontwikkeling van dergelijke bedden werd ingegeven om het voor partners weer mogelijk te maken om samen te kunnen slapen. Dit was een ontwikkeling waar veel mensen dankbaar gebruik van hebben gemaakt en nog steeds zijn de bedden erg veel gevraagd.

Luxe boxsprings:
Comfort met
een grote C

Al snel werd ingezien dat deze boxspring bedden ook erg geschikt zijn als super de luxe slaapsystemen. Bedden voor die mensen die ook van comfort met een grote C, willen genieten. Door het fraaie ontwerp is het een echt sieraad voor uw slaapkamer, met het comfort van een hoog laag systeem en op elke denkbare wijze verstelbaar en deelbaar.

Zowel geschikt voor jong en oud. Thuis bevallen was nog nooit zo prettig, doordat uw eigen bed op de juiste hoogte kan worden ingesteld. Maar ook voor die keren dat u door een ongelukje uw ribben heeft gekneusd of ander ongemak bent opgelopen, is een verstelbaar bed waar u gemakkelijk in- en uit kunt stappen de juiste oplossing. En wat denkt u van het opmaken van de hooglaag boxspring? Door deze in de hoogste stand te plaatsen wordt dit een eenvoudig klusje! Wordt u ouder en wordt het in- en uit bed gaan steeds lastiger? Dan zijn de luxe hoog laag boxsprings van Ölafson een uitkomst. Kortom een fraai en luxe bed wat toekomstbestendig is.

Binnen de Ölafson serie zijn er diverse mogelijkheden betreffende de uitvoering van de hooglaag boxspring. Zo heeft u de keus uit diverse typen hoofd- en voetborden en deze zijn ook allemaal in de door u gewenste maat te kiezen. Ook kunt u een wandbord geheel op maat verkrijgen, al dan niet gecapitonneerd.

Binnen onze Leefcomfort reeks zijn er ook 2 hooglaag bedden series mogelijk. De King serie met het beroemde Wissner Bosserhoff systeem en de Ridder serie, een goedkopere variant van de King serie.

Zowel de Ridder- als de Kingserie met hoog laag systeem zijn ontworpen met een gecertificeerd systeem en voldoen derhalve aan alle eisen die er in de gezondheidszorg worden gesteld.

Bijna al onze producten zijn in eigen huis ontwikkeld en worden ook door ons zelf geproduceerd. In die gevallen dat wij gebruik maken van andere merken kiezen wij voor de beste merken meestal van Duitse makelij.

Neem gerust contact op

Vanaf 1996 ben ik in de beddenbranche actief. Na veel ervaring te hebben opgedaan bij een aantal

bedden speciaal zaken heb ik in 2013 de stap gezet naar zelfstandig ondernemerschap. In de loop

van de jaren is er veel kennis opgedaan op het gebied van zit- en slaapcomfort. Zo zijn er diverse

nieuwe producten ontwikkeld en het aanbod in de markt vergroot.

Met de overname van Leefcomfort te Hoevelaken in januari 2021 heb ik de beschikking gekregen

over een royale showroom, centraal in Nederland, de grootste collectie hoog-laag bedden én is de

productie capaciteit flink uitgebreid.

Met een erg fijn, betrokken en zeer ervaren team van vakmensen adviseren, produceren en leveren we dagelijks de mooiste producten.

Aandacht voor u als klant, dáár draait het om. We denken graag met u mee voor een comfortabele

oplossing voor uw meest ideale hoog-laag bed. We houden van korte lijnen met u als klant, houden

zowel de productie als de levering in eigen beheer en bieden uitstekende service. Óók na de aanschaf!

Van harte welkom in Hoevelaken.

Geurt van Engelen

Eigenaar Leefcomfort

ÖLAFSON

Al sinds 1995 een begrip.

CONTACT

Drs. W. van Royenstraat 1b

3871 AN Hoevelaken

Tel: 033 – 489... klik hier

E-mail: info@lee... klik hier

KvK nr. 85987069