BLOG

Waarom een hoog laag boxspring aanschaffen?

Een boxspring met een hoog laag verstelling is een slaapsysteem wat rechtstandig elektrisch omhoog of omlaag kan worden ingesteld met behulp van een afstandsbediening.

Met de aanschaf van een dergelijk bed koopt u zich een slaapsysteem wat toekomstbestendig is. De boxspring is ideaal voor zowel jonge mensen als mensen die al op leeftijd zijn. Doordat het bed op verschillende hoogtes kan worden ingesteld, is een fijne thuisbevalling geen enkel probleem meer. Ook wanneer u een ongeluk heeft gehad tijdens het skiën, sporten of op het werk uw ribben heeft gekneusd, is een Ölafson boxspring de perfecte uitkomst om toch prettig het bed in- en uit te kunnen stappen door het hoog laag systeem. Bij het ouder worden is het in- en uit bed gaan soms problematisch, waarbij deze hoog laag boxspring een oplossing kan bieden.

De hoog laag verstel mogelijkheid is ook een uitkomst op andere vlakken. Zo is het erg gemakkelijk om onder het bed de vloer te reinigen, maar u spaart ook uw rug bij het opmaken van het bed. Vooral bij het verwisselen van een dekbedovertrek is het echt geweldig dat u rechtop kunt blijven staan.

Kortom een fraai en luxe bed voor iedereen. De bedden zijn echt van deze tijd. Naast de hoog laag verstel mogelijkheid kunnen de bedden op allerlei andere manieren worden versteld. De luxere boxsprings met hoog laag verstel mogelijkheid hebben meestal ook een relax fauteuil stand. In deze stand is het heerlijk om een boek te lezen, even op je tablet te werken of televisie te kijken. Bij een aantal van deze boxspring hoog laag bedden is het zelfs mogelijk om een televisie in het voetbord te verwerken, die door middel van een druk op een knop automatisch uit het voetbord omhoog komt.

Al met al het ideale bed voor jong en oud.

ÖLAFSON

Al sinds 1995 een begrip.

CONTACT

Drs. W. van Royenstraat 1b

3871 AN Hoevelaken

Tel: 033 – 489... klik hier

E-mail: info@lee... klik hier

KvK nr. 85987069