ONZE COLLECTIE

Onze producten worden in eigen huis ontwikkeld,
ontworpen en geproduceerd. Hierdoor kunt u volop genieten
van ons vakmanschap en 100% maatwerk.

Luxe, verstelbare boxsprings

NEDERLANDSE FABRIKANT

Al onze boxsprings met hoog laag verstelling zijn van Nederlandse bodem. Deze zijn verrijdbaar en geheel verstelbaar. Bij de 2-persoons uitvoering kunt u bij 1 gedeelte van de boxspring kiezen voor een vast systeem, elektrisch verstelbaar systeem of ook een hooglaag systeem.

Toen Leefcomfort de King serie hoog laag bedden, de Ridder reeks hoog laag bedden en de Ölafson collectie met hoog laag boxsprings ontwierp, bestonden dit soort slaapsystemen eenvoudigweg nog niet. Wij zijn trots dat wij deze bedden hebben kunnen ontwerpen en dat wij deze grotendeels zelf produceren.

Zo bieden wij een ongekende kwaliteit tegen een verrassend lage prijs.

Hoog Laag boxsprings

Ölafson is hét hoog laag boxspring merk van Leefcomfort. Het merk Ölafson heeft diverse uitvoeringen van een boxspring met hoog laag verstelling in zijn collectie. De bedden worden in Nederland geproduceerd en zijn van zeer hoge kwaliteit.Deze boxsprings zijn op de volgende manier opgebouwd: Het verrijdbare onderstel bestaat uit een zeer robuust verstelbaar stalen frame. Ten behoeve van de hooglaagfunctie én het verstellen van het hoofd- en beengedeelte worden hier sterke motoren van Duitse makelij in bevestigd. Hierop komt het boxspring onderstel dat voorzien is van pocketveren. Dan heeft u de keuze uit diverse matrastypen die we op uw lichaam afstemmen. Deze worden in dezelfde stoffering meegestoffeerd. U kunt hierbij ook kiezen voor ons luchtcomfortmatras. Uiteraard kunt u de boxspring voorzien van een topper, ook deze hebben we in diverse uitvoeringen. Voor wat betreft het hoofd- en voetbord: in ons atelier worden deze op de hoogte en breedte die u wenst vervaardigd.

Boxspring "look" bed

KING-EN RIDDERSERIE

Ook bieden wij hoog laag boxspring look bedden in 2 collecties gecertificeerd voor de zorg.

Gecertificeerd houdt in dat deze boxspring bedden voor en door de zorg zijn goedgekeurd en voldoen aan alle eisen die aan hoog laag bedden worden gesteld. Dit is belangrijk op het moment dat er zorg aan bed nodig is.

De series zijn:

De King serie, met het beroemde Wissner Bosserhoff systeem

De Ridder serie, een goedkopere variant van de King serie

Bijna al onze producten zijn in eigen huis ontwikkeld en worden door onszelf geproduceerd. In die gevallen dat wij gebruik maken van andere merken kiezen wij voor de beste merken, meestal van Duitse makelij.

Daarnaast bieden wij nog een zeer uitgebreide collectie hooglaag bedden die volledig gecertificeerd zijn voor de zorg. Deze uitgebreide collectie treft u hier aan: www.leefcomfort.nl

Verstelbare boxsprings

Scherp geprijsd!

Door een unieke combinatie van inkoop en eigen productie kunnen we onze hoog laag boxspring scherp aanbieden. Wij maken gebruik van een zeer robuust hoog laag systeem, dat in Nederland wordt geproduceerd. U kunt zelf de door u gewenste uitvoering qua stoffering en uitstraling bepalen.

ÖLAFSON

Al sinds 1995 een begrip.

CONTACT

Drs. W. van Royenstraat 1b

3871 AN Hoevelaken

Tel: 033 – 489... klik hier

E-mail: info@lee... klik hier

KvK nr. 85987069